Hírlevél Kapcsolat Útvonaltervező Térkép Videógaléria Képgaléria Időjárás
Atomcsigák futóklub Edzőtáborok BSI Futónagykövet - Paks

III.ULTRAmarATOM Paks 2016, kapcsolódó rendezvények

ULTRAmarATOM 2016-ban is hatalmas programkavalkáddal kápráztat el minden futót, családtagjait, és a város lakóit.( A KÍSÉRŐ PROGRAM TERVEZET. ami biztos, hogy egy szuper program résztvevője (is) lehetsz.)

Idén is számos szabadtéri program várja a paksiakat illetve a Paksra érkező futókat, sportolókat vendégeket,turistákat.  12 órás ultamaraton futással egyidőben számos sport program fogja az éppen nem futókat " szórakoztatni "Természetesen minden program ingyenes, és mivel mozgásról , sportról van szó, ezért mindenki ki is próbálhatja. Ezért a megszokott Duna-part helyett a program helyszíne a város központjában található Táncsics park, mely lehetőséget ad a futópálya kialakítására illetve a rendezvényhez kapcsolódó szórakoztató programok megszervezésére. A futóverseny mellett lehetőség lesz csapatversenyre,  egyéb sport eseményekre a helyszínen is  nevezni, kicsiknek és nagyoknak és a jó hangulatról a rendezvény központjában található színpadi műsor (esti koncert)is gondoskodik.

 

A különböző sportokról később találsz itt, és az Atomfutás Facebook oldalán is információkat.

Hamarosan itt olvashatsz a többi kapcsolódó sport- és szabadidős, kerékpáros, autómentes nap stb. rendezvényről, illetve zenei műsorkról.(nagykoncert)

Mindenkit vár szeretettel Paks Városa, és az  ULTRAmarATOM szervező csapata