ATOM100

VERSENYKIÍRÁS
ATOM100 - 2024

 

A versenysorozat öt futóverseny összekapcsolása, melynek a végkimenetele kimagasló futóteljesítményt eredményez.
Kaposvár, a farsangi. Baja, a tavaszköszöntő. Budapest, az ország szíve. Szekszárd, a borvidéket barangoló. Paks, az atomkemény. Öt verseny, ami megváltoztatja az életed: 2024-ban új köntösben az ATOM100!

 

Az ATOM100 kihívásának célja, hogy minél több sportolót és sportolni vágyót ösztönözzünk a kijelölt versenyeken való részvételre, a teljesítésre, a komfortzónából való kilépésre, valami olyanra, amire emlékezni fognak.

Ha eddig nem próbáltad ki, itt az ideje, hogy 2024-ban Te is részese legyél az ATOM100-nak, a nagy teljesítmények találkozásának!

 

NEVEZÉS
Az ATOM100 kihívásra, ami nem verseny, hanem a versenyeken való részvétel és azok teljesítése, külön nem kell nevezned. De ha tervezed az ATOM100 versenysorozat teljesítését, mindenképpen regisztrálnod kell az Atomfutás nevezési rendszerbe, hogy az ATOM ID-t megkapd, amely alapján be tudunk majd azonosítani.
A nevezés a versenyekre az adott verseny saját honlapján keresztül történik, ahol erre a célra létrehozott helyre az ATOM ID-t kell beírni.
Az ATOM ID-t a https://onlinenevezes.atomfutas.hu/login nevezési rendszerbe történt regisztrációkor kapod meg.
AZ ATOM100 ÁLLOMÁSAI

1.   KOMETA 13. Futófarsang Kaposvár 2024.02.04.
       Távok: 21 km egyéni, 10km egyéni

       https://peterattila.nevezo.hu/

2.   Kikelet Félmaraton Baja 2024.04.07.
       Távok: 21 km egyéni, 10 km egyéni

       https://kikelet2.mogyisebaja.hu/nevezes/

3.   Telekom Vivicittá Félmaraton 2024.04.21.
       Távok: 10 km egyéni, 21 km egyéni

       https://nevezes.futanet.hu/login

4.   Borvidék Félmaraton Szekszárd 2024.05.25.
       Távok: 26 km egyéni, 20 km egyéni

       https://onlinenevezes.versenyem.hu/login

5.   Atomfutás Paks 2024.09.14.
       Távok: 32 km egyéni, 21 km egyéni

       https://onlinenevezes.atomfutas.hu/login

DÍJAZÁS
Az 5 versenyből legalább négy eseményen a kijelölt távokat teljesítők Pakson, a futósorozat záróállomásán egy egyedi ATOM100-as ajándékot és érmet vehetnek át.

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT
Minden résztvevőnek kötelessége a versenyekre való nevezéskor azonos adatokat megadni. A nem egyező adatkezelésből eredő tévedésekből keletkező hibákért nem vállalunk felelősséget. Az állomásokon mindenki csak saját nevében indulhat- nincs lehetőség arra, hogy valaki más helyett teljesítsen egy adott versenyt. Ennek megszegése a versenysorozatból való kizárást vonja maga után.
FIGYELEM! Azért, hogy ajándékaitokat megfelelően elő tudjuk készíteni, az ATOM100 sorozatban az utolsó, a Pakson megrendezésre kerülő Atomfutás versenyszámaira csak előnevezési időszakban lehet nevezni. Így az ATOMfutáson való részvétel kötelező! Helyszíni nevezéseket nem fogadunk el.
Előnevezés: 2024.07.31-ig, amely azt jelenti, hogy a nevezési rendszerbe eddig lehetséges nevezni az ATOM100 teljesítőknek, valamint eddig kell megadni az ATOM100 teljesítéséhez kért adatokat.
Ez csak azokra vonatkozik, akik az ATOM100 sorozatban kívánnak részt venni. Helyszíni nevezéssel futhatsz bármely távon, de az ATOM100 sorozatba az eredményed már nem számít bele!

EREDMÉNYEK NYILVÁNTARTÁSA
Az ATOM100 program teljesítésének a nyilvántartása az Atomfutás nevezési rendszerben történik, melyet az alábbi címen lehet elérni: https://onlinenevezes.atomfutas.hu/login. Az ATOM100 fülre kattintva kell beírni a teljesített távot, illetve feltölteni a rajtszámot, ezek alapján a versenyek szervezőitől megkapott eredménylistából ellenőrizhetők a megadott távok teljesítői.
Az eredmények nyilvántartása 2024.07.31-ig lehetséges, addig áll módunkban elfogadni a feltöltőt eredményeket.
Kérjük, ha bármi észrevételed van, akkor az info@atomfutas.hu címen jelezd nekünk.
Későbbiekben kerülnek kiírásra a további részletek!

Kövess minket:
https://www.facebook.com/atomfutas
https://www.instagram.com/accounts/login/

 
Sérülésmentes felkészülést kíván az ATOM100 szervezői csapata!

 

  • ATOMfutás 2024

    2024. szeptemberében újra ATOMfutás, melyre elindult a nevezés, jelentős early bird kedvezményekkel!

Kövess minket!

Naprakész információk közösségi oldalainkon

  • ATOMfutás az Instagramon