Pohármentes verseny

GONDOLKOZZ ZÖLDBEN!

Az eddigi sikeres versenyeink mellett a legbüszkébbek arra vagyunk, hogy 2023. évtől mi is a POHÁRMENTES VERSENYEK családjához tartozunk.

Elkövetkezett ez a lépési is és ennek szellemében mi akkor most zöldre váltunk!
Bekövetkezett az a pillanat, amikor mi versenyszervezők, környezetünk megóvása érdekében meghatározó, markáns változtatásokat vezetünk be eseményeinken, melyben továbbra is számítunk a Ti támogatásotokra is.

VERSENYEINKEN A FRISSÍTŐPONTOKON 2023 ÉVTŐL NEM HASZNÁLUNK MŰANYAG EGYSZER HASZNÁLATOS POHARAKAT.

Bevezetjük itt is, mint ahogy a terepversenyeken már jól bevált szlogent és módszert: HOZD EL A SAJÁT POHARAD!

Továbbiakban a frissítést a versenyzőknél lévő poharakba, kulacsokba vagy ivótartályokba biztosítjuk! A frissítőpontokon a torlódások elkerülése érdekében – az eddigiekhez képest – hosszabb állomásokat biztosítunk és megfelelő számú a 2023-as szezonban már kipróbált és jól működött ÖKO frissítőasztalt állítunk fel. Mind az izotóniás italokat, mind pedig a vizet saját magatoknak tudjátok vételezni, így ezzel KÖZÖSEN, drasztikusan tudjuk az eseményeinken keletkező SZEMETET CSÖKKENTENI!

Eseményünkön a versenyközpontban tudtok “soft poharakat” kedvezményes áron vásárolni, vagy kaució ellenében kölcsönözni, melyet az eseményt követően a kaució visszafizetése mellett visszaváltunk!

Köszönjük visszajelzéseiteket, mely megerősített bennünket abban, hogy igenis lehet környezetbarát nagylétszámú eseményeket is szervezni!

Kérjük, továbbra is számítsatok rá, hogy bár állomásonként több ballont helyezünk ki, lehetnek olyan időpillanatok, amikor a pontok elején lévő asztalok telítettek, ilyenkor javasoljuk fuss tovább olyan asztalhoz, ahol nincsenek. Kérjük, hogy az útvonal közepét hagyjátok szabadon az olyan futóknak, akik nem szeretnének utántölteni, hanem frissítés nélkül haladnának majd át az állomáson!

Bízunk abban is, hogy közös erővel nem csak a versenyeken, hanem a hétköznapjaink során is mindannyian egyre zöldebb életvitelt tudunk megvalósítani, mert a szlogen nem csak a “szomszédra”, hanem ránk is igaz:

„A FÖLDET NEM APÁINKTÓL ÖRÖKÖLTÜK, HANEM UNOKÁINKTÓL KAPTUK KÖLCSÖN!”

Az odafigyelés, a környezettudatos gondolkodásnak a mindennapok elválaszthatatlan részévé kell válnia, mert a tét nem más, mint az utánunk következő generációk életminősége, a JÖVŐ.

Ne feledjétek, az évente megtermelt több száz millió tonna műanyaghulladék fele az egyszer használatos műanyagokból termelődik – tartsatok velünk ti is a zöld, élhető, környezettudatos jövő felé!

  • ATOMfutás 2024

    2024. szeptemberében újra ATOMfutás, melyre elindult a nevezés, jelentős early bird kedvezményekkel!

Kövess minket!

Naprakész információk közösségi oldalainkon

  • ATOMfutás az Instagramon